Μέγαρα: Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα της Σχολής Κριτών Μπάσκετ



Μετά από αίτημα των συλλόγων καλαθοσφαίρισης του Δήμου Μεγαρέων, το Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΝΑ και τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης ΣΥΚΚΝΑ οργάνωσε με επιτυχία τη «Σχολή Κριτών 2017» στην αίθουσα του Μουσικού Ομίλου το Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου 2017.


Οι μαθητές παρακολούθησαν τις διαλέξεις των μελών του ΣΥΚΚΝΑ Λίνα Τοβήλ, Ρένα Δημακοπούλου, Κούρτιος Μοροχλιάδης, Μαρία Σαλπά , Βασίλης Καραγκιουλές, Άγγελος Καλογεράκος με μεγάλο ενδιαφέρον και το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλάμβανε διαλέξεις από τις 09:30-15:30 και για τις δυο ημέρες. 


Η επιτυχής παρακολούθηση της εκπαίδευσης και η επιτυχής εξέταση επί των κανονισμών της καλαθοσφαίρισης, οδηγεί στην απόκτηση διπλώματος Κριτή Καλαθοσφαίρισης στην πλειονότητα των παρευρισκομένων γεγονός που θα βοηθήσει οικονομικά τόσο τους ίδιους όσο και του αθλητικού συλλόγους καθώς το κόστος μετακίνησης κριτών από άλλες περιοχές για τη διεξαγωγή επίσημων αγώνων είναι πολύ υψηλή.  
 

 Ο Ηρόδωρος ευχαριστεί όλους τους μαθητές που παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον, καθ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων – διαλέξεων, αλλά και την ΣΥΚΚΝΑ αφού χωρίς την αμέριστη συμπαράστασή τους, την στήριξή τους και την υλικοτεχνική βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί η σχολή.
Ο Ηρόδωρος ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΝΑ κ. Βαγγέλη Λυμπεράτο ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα διοργάνωσης της σχολής.